Search

Daca ai ajuns aici, înseamna ca esti interesat de un produs Made-to-Measure si am deosebita placere sa te cunosc.

Noi realizam costume, pantofi si camasi la comanda în sistem Made-to-Measure, luam masuratorile pe baza unor etaloane pentru precizia masuratorilor, lucram cu tesaturi din Italia si Londra, din brandurile italienesti avem Vitale Barberis, Cerruti si Ethomas, iar de la brandurile britanice, Holland&Sherry.

Cum ma programez pentru un costum la comanda?

1. Contacteaza-ne la 0738 615 294

2. Programeaza-te pe site https://www.suitsbydavidc.com/rezervare

3. Scrie-ne pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/SuitsbyDavidC

Alege una din cele 3 modalitati, iar un consultant vestimentar te va contacta în cel mult 24h.

Care este pretul unui costum realizat la comanda in sistem Made-to-Measure?

Pretul unui la comanda în sistem Made-to-Measure porneste de la 2299 RON.

Acesta se stabileste în functie de finetea si producatorul tesaturii.


Care este pretul unei camasi la comanda?

Pretul unei camasi la comanda în sistem Made-to-Measure porneste de la 399 RON si se stabileste în functie de tesatura aleasa.


Care este pretul pantofilor la comanda?

Realizam pantofi din piele pentru diverse evenimente, pretul porneste de la 599 RON, iar în functie de modelul ales, pretul variaza.


Cat dureaza realizarea unui produs Made-to-Measure (costume, pantofi si camasi)?

Termenul de realizare al produselor Made-to-Measure este de 4 saptamâni, iar pentru urgente (10 zile) se achita o taxa suplimentara.


Traieste experinta Made-to-Measure la atelierul nostru de pe Calea Dorobanti si afla cele mai importante sfaturi în materie de moda masculina de la unul din consilierii nostri vestimentari.

20 views0 comments

Atelierul de creatie vestimentara SUITS by David C – Cartea ta de vizita! doreste sa îti ofere cele mai utile sfaturi în alegerea tinutelor mult dorite în functie de tematica evenimentului, fizionomia clientului, personalitate, dar mai ales de nevoile tale.


I. Programeaza-te online!


Programeaza-te prin telefon sau pe site-ul nostru la sectiunea REZERVARE, iar un consultant vestimentar te va contacta în maxim 24h pentru stabilirea unei întalniri în atelier.


II. Consiliere vestimentara în alegerea stofelor (materialelor)


Atelierul de costume la comanda SUITS by David C îsi doreste sa realizeze din vestimentatie o carte de vizita, astfel este foarte important ca tinutele sa rezoneze cu personalitatea clientului, avand în vedere tesatura din care este confectionat, punand accent pe finete, greutate si producator.

Costumul (stofa) se alege în functie de fizionomia fiecarui barbat, degeaba arata foarte bine pe manechin, daca pe cel care doreste sa-l achizitioneze, nu se aseaza cum trebuie si nu îl pune în evidenta.


III. Personalizare si masuratori


Must-ul unui costum la comada este redat de touch-ul personalitatii tale. Alege doar detaliile care reflecta stilul personal de la alegerea tipului de rever pana la captuseala din interiorul sacoului.

Costumul la comanda trebuie sa te puna în evidenta prin precizia masuratorilor (lungimea corecta a sacoului si pantalonilor, umerii sacoului si crearea efectului de clepsita a sacoului).

În aceasta etapa, croitorul îti ia masuratorile necesare pentru a realiza un costum care sa fie pe masura ta, dar sa îti vina ca o manusa.


IV. Proba si feedback


Dupa o perioada de 4 saptamani, costumul este gata si se realizeaza prima proba cu posibilitatea unor modificari. În acesta etapa, avem în vedere respectarea unor reguli de conduita vestimentara, precum: manseta camasii sa fie cu 2 cm mai lunga decat maneca sacoului, sosetele trebuie sa fie suficient de lungi astfel încat acestea sa nu se vada nici în momentul în care te asezi si de asemenea asortarea accesoriilor.


49 views0 comments
  • suitsbydavidc

Updated: Mar 22, 2020

”Croitoria este arta si costumul este simbolul puterii!”

Smoking-ulTINUTA DE OCAZIE


Tinuta de ocazie se imbraca in momentul partciparii la evenimente festive care solicita respectarea unor reguli de conduita vestimentara.


Tinuta Black Tie presupune o tinuta obligatorie în smoking, alternativa acesteia fiind costumul, camasa alba si cravata neagra.


Smoking-ul


Smokingul are la baza un sacou al fracului mai scurt, mai asemanator cu cel obijnuit, pastrand culoarea neagra, combinat fiind cu pantaloni drepti. Aceasta varianta a fost destinata a fi ”sacoul pentru fumatori”.

Clasicul smoking este fie negru, fie albastru-profund, cu un rand sau doua de nasturi, fie stralucitori, fie îmbracati cu materialul propriu, cu reverul îmbracat în matase, cu buzunare taiate, fara clapete.

Cele mai sofisticate smokinguri sunt cele la un rând de nasturi. Smokingul este vestimentatia de ocazie formala, care se poarta de regula dupa apusul soarelui si niciodata la evenimente care au loc înainte de masa sau dupa amiaza.


Atelierul de creatie vestimentara Made-to-Measure SUITS by David C din Targoviste ofera:


▪️ Costume croite la comanda in sistem Made-to-Measure. ▪️ Pantofi la comanda in sistem Made-to-Measure. ▪️ Peste 500 de tesaturi premium de la marile branduri. ▪️ Personalizarea tinutelor pana la cel mai mic detaliu. ▪️ Consultanta vestimentara. ▪️ Serviciul de masuratori la birou.

🤵Ne dorim sa facem din vestimentatie o carte de vizita, asa ca va asteptam în atelierul nostru de costume la comanda de pe strada Câmpulung, nr.96.

📞Programari la 📱0738 615 294 sau daca ai un program incarcat iti punem la dispozitie serviciul de masuratori la birou: http://s9.ro/programare .

154 views0 comments

Calea Dorobanți, nr. 56, Sector 1, București

Calea Campulung, nr. 96 , Târgoviște, Romania

©2020 by Suits by David C.