Search
  • suitsbydavidc

Tinuta black-tie (smoking)

Updated: Mar 22, 2020

”Croitoria este arta si costumul este simbolul puterii!”

Smoking-ulTINUTA DE OCAZIE


Tinuta de ocazie se imbraca in momentul partciparii la evenimente festive care solicita respectarea unor reguli de conduita vestimentara.


Tinuta Black Tie presupune o tinuta obligatorie în smoking, alternativa acesteia fiind costumul, camasa alba si cravata neagra.


Smoking-ul


Smokingul are la baza un sacou al fracului mai scurt, mai asemanator cu cel obijnuit, pastrand culoarea neagra, combinat fiind cu pantaloni drepti. Aceasta varianta a fost destinata a fi ”sacoul pentru fumatori”.

Clasicul smoking este fie negru, fie albastru-profund, cu un rand sau doua de nasturi, fie stralucitori, fie îmbracati cu materialul propriu, cu reverul îmbracat în matase, cu buzunare taiate, fara clapete.

Cele mai sofisticate smokinguri sunt cele la un rând de nasturi. Smokingul este vestimentatia de ocazie formala, care se poarta de regula dupa apusul soarelui si niciodata la evenimente care au loc înainte de masa sau dupa amiaza.


Atelierul de creatie vestimentara Made-to-Measure SUITS by David C din Targoviste ofera:


▪️ Costume croite la comanda in sistem Made-to-Measure. ▪️ Pantofi la comanda in sistem Made-to-Measure. ▪️ Peste 500 de tesaturi premium de la marile branduri. ▪️ Personalizarea tinutelor pana la cel mai mic detaliu. ▪️ Consultanta vestimentara. ▪️ Serviciul de masuratori la birou.

🤵Ne dorim sa facem din vestimentatie o carte de vizita, asa ca va asteptam în atelierul nostru de costume la comanda de pe strada Câmpulung, nr.96.

📞Programari la 📱0738 615 294 sau daca ai un program incarcat iti punem la dispozitie serviciul de masuratori la birou: http://s9.ro/programare .

154 views0 comments

Calea Dorobanți, nr. 56, Sector 1, București

Calea Campulung, nr. 96 , Târgoviște, Romania

©2020 by Suits by David C.