Search
  • suitsbydavidc

Etape în realizarea unui costum la comandă


Atelierul de creatie vestimentara SUITS by David C – Cartea ta de vizita! doreste sa îti ofere cele mai utile sfaturi în alegerea tinutelor mult dorite în functie de tematica evenimentului, fizionomia clientului, personalitate, dar mai ales de nevoile tale.


I. Programeaza-te online!


Programeaza-te prin telefon sau pe site-ul nostru la sectiunea REZERVARE, iar un consultant vestimentar te va contacta în maxim 24h pentru stabilirea unei întalniri în atelier.


II. Consiliere vestimentara în alegerea stofelor (materialelor)


Atelierul de costume la comanda SUITS by David C îsi doreste sa realizeze din vestimentatie o carte de vizita, astfel este foarte important ca tinutele sa rezoneze cu personalitatea clientului, avand în vedere tesatura din care este confectionat, punand accent pe finete, greutate si producator.

Costumul (stofa) se alege în functie de fizionomia fiecarui barbat, degeaba arata foarte bine pe manechin, daca pe cel care doreste sa-l achizitioneze, nu se aseaza cum trebuie si nu îl pune în evidenta.


III. Personalizare si masuratori


Must-ul unui costum la comada este redat de touch-ul personalitatii tale. Alege doar detaliile care reflecta stilul personal de la alegerea tipului de rever pana la captuseala din interiorul sacoului.

Costumul la comanda trebuie sa te puna în evidenta prin precizia masuratorilor (lungimea corecta a sacoului si pantalonilor, umerii sacoului si crearea efectului de clepsita a sacoului).

În aceasta etapa, croitorul îti ia masuratorile necesare pentru a realiza un costum care sa fie pe masura ta, dar sa îti vina ca o manusa.


IV. Proba si feedback


Dupa o perioada de 4 saptamani, costumul este gata si se realizeaza prima proba cu posibilitatea unor modificari. În acesta etapa, avem în vedere respectarea unor reguli de conduita vestimentara, precum: manseta camasii sa fie cu 2 cm mai lunga decat maneca sacoului, sosetele trebuie sa fie suficient de lungi astfel încat acestea sa nu se vada nici în momentul în care te asezi si de asemenea asortarea accesoriilor.


49 views0 comments

Calea Dorobanți, nr. 56, Sector 1, București

Calea Campulung, nr. 96 , Târgoviște, Romania

©2020 by Suits by David C.