PANTOFII

”Barbatul care se respecta cheltuie pe pantofii lui, tot atat cat si pe costumul sau.” - Cary Grant

Pantofii sunt accesoriile de bază în vestimentatia masculina, purtand un mesaj despre gusturi, stil si statutul purtatorului.
Pantofii se aleg în functie de seveniment si ocazia la care sunt purtati, forma lor fiind definita de indispensabilul calapod, utilizat pentru confectionarea lor, ce confera caracteristicile acestora de baza.
Incaltamintea la comanda este articolul vestimentar cel mai stilat din ținuta bărbatului si cea mai serioasa investitie din garderoba sa.
In egala masura pantofii se pot realiza conform gusturilor, pretentiilor, dimensiunile piciorului și calapodul clientului, acestia purtand incaltari confortabile, cu stil.

LOAFERI

Această variantă mediteraneana de incaltaminte se poarta mereu fara sosete, pe timp de vara. 
Loaferii clasici negrii, maro sau bordo sunt accesoriile preferate ale cluburilor.

MONK

Model cu caputa complet inchisa, pliata, avand modul de inchidere cu una sau doua copci laterale. Sunt piesele cele mai utilizate pentru stilul casual ingrijit.
Monkurile cu linie clasica, negre sau maro, sunt optiunile ideale pentru tinutele de zi si de seara.

ANKLE BOOT

Cizme scurte, fara deschizatura, incaltarea fiind posibila doar datorita unui elastic lateral.
Acestea sunt articole rustice, speciale pentru sezonul rece, si se potrivesc atat cu tinuta casual, cat si cu cea eleganta.

OXFORD

Modelul Oxford, numit si Consul, reprezinta modelul cel mai purtat, fapt datorat elegantei sale, in special cand sunt piese negre sau de culoare inchisa.
Acest model se potriveste de minune si cu vestimentatia urbana, cand au nuante de maro, bordo, cognac, verde sau chiar albastru intens.

DERBY

Aceste modele sunt versatile fiind potrivite atat la tinute casual, cat si la cele urbane.
Cei mai valorosi pantofi derbi sunt aceia de culoare neagra, diverse nuante de maro, precum si cognac sau patinat-umbrite.

CHUKKA BOOT

Incaltamintea Chukka Boot este un model cu talpile din piele naturala, croiti peste linia gleznelor, cu trei sau patru perechi de gauri pentru sireturi. 
Acesti pantofi se potrivesc exclusiv cu pantaloni croiti scurt si mulati.

Strada Occidentului, nr. 7, Sector 1, București

Calea Campulung, nr. 96 , Târgoviște, Romania

©2019 by Suits by David C.