Cămașa

Cămașa va degaja întotdeauna un aer de masculinitate și stil, fie că este purtată încheiată, cu cravată, mulată pe corp, sau cu mâneci suflecate.

Fie că este vorba de un manager îmbrăcat cu stil sau un tânăr rebel, cămașa va reprezenta piesa de bază a tuturor stilurilor masculine, ce se distinge prin calitatea și modelul materialului utilizat.

Cea mai importantă parte a cămășii o constituie corpul, care din punct de vedere al croielii poate fi normal, custom fit și slim.

Gulerul este acea parte a cămășii care dă caracter feței, având capacitatea de schimbare a formei, și de stabilire a stilului.

Mânecile vor fi lungi întotdeauna, cu manșete simple având unul sau doi nasturi.

Urmărind perfect proporțiile corporale ale clientului, cămașa creată la comandă este un obiect de lux care merită investiția.

CĂMAȘA ALBĂ

Piesă eternă a garderobei bărbătești, fie confecționată din tifon, in moale sau bumbac, cămașa albă formează imaginea unui bărbat îngrijit, cu o prestanță sigură și cu stil.
Este acea cămașă care oferă eleganță când este combinată cu accesorii închise la culoare, inspirând rafinament și perfecțiune.

Strada Occidentului, nr. 7, Sector 1, București

Calea Campulung, nr. 96 , Târgoviște, Romania

©2019 by Suits by David C.